backČernobílá nástěnná malba geparda
Černobílá nástěnná malba geparda
  • Černobílá nástěnná malba geparda
  • Černobílá nástěnná malba geparda
Video tutoriál k použití tohoto produktu

backČernobílá nástěnná malba geparda

40,65 €
Opatření
cm.
cm.
Převrácený
Černý a bílý
Dokončování
Samolepící vinyl

Vysoce odolný lepicí vinyl s hladkým, saténově vyhlížejícím povrchem. Lze je umístit na všechny typy hladkých povrchů jako jsou stěny, dveře, elektrospotřebiče, sklo, příčky, sádrokarton atd. Vyrobeno tak, aby se dalo snadno nainstalovat a odstranit bez zanechání zbytků.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

Plátěný papír

NELEPÍCÍ materiál s matným a texturovaným povrchem, ideální pro nástěnné malby vyrobené z obrazů obrazů, abstraktních fotografií nebo maleb. Tento materiál se nedoporučuje používat v kuchyních a koupelnách. Lze je čistit měkkou houbou, vlažnou vodou a neutrálním mýdlem.

Průsvitný vinyl

Je to ideální vinyl pro zdobení nebo značení skleněných povrchů. Je široce používán v komerčních prostorách, na separačních příčkách, v indiskrétních oknech koupelen, kuchyní, prosklených teras, výloh atd. Propouští světlo, ale zabraňuje vidění toho, co je za ním. 

1-translucido.jpg

f3062
Počet
40,65 €

Můj seznam(0)
favorite_border favorite

   envios  DOPRAVA ZDARMA : Nákupy nad 1.561,82 KC
   Manual y espatula Volný, uvolnit: Manuál + Špachtle

V těchto kategoriích najdete vinyl podobný jako černobílá nástěnná malba geparda

Černobílá fototapeta geparda , ideální pro milovníky světa zvířat. Na této fotografii můžete vidět geparda na skále, který čeká na okamžik, kdy se vydá na lov. Tyto samolepky se snadno nanášejí a čistí, stačí je otřít vlhkým hadříkem. Fotostěnu loveckých zvířat lze umístit na různé povrchy jako jsou stěny, nábytek nebo dveře. Máte fotku divokého zvířete, džungle nebo dokonce vámi pořízenou fotku, kterou chcete použít a nevíte jak na to? V Goodvinilos máme nástroj, do kterého můžete nahrát své fotografie a vytvořit si tak vlastní nástěnnou malbu. Chtěli byste nakupovat levné nástěnné malby zvířat po celý rok? Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a my vás budeme informovat o všech nabídkách, novinkách.

Na základě 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5