backDekorativní nástěnná malba mořské pozadí
Dekorativní nástěnná malba mořské pozadí
  • Dekorativní nástěnná malba mořské pozadí
  • Dekorativní nástěnná malba mořské pozadí
Video tutoriál k použití tohoto produktu

backDekorativní nástěnná malba mořské pozadí

40,65 €

Tato dekorativní nástěnná malba mořského dna je zcela personalizovaná. Můžete oříznout část fotografie nebo celou. Všechny přírodní nástěnné malby mají maximální velikost! Pokud se zobrazí zpráva „chyba měření“, je to proto, že to s tímto měřením nelze provést.

Opatření
cm.
cm.
Převrácený
Černý a bílý
Dokončování
Samolepící vinyl

Vysoce odolný lepicí vinyl s hladkým, saténově vyhlížejícím povrchem. Lze je umístit na všechny typy hladkých povrchů jako jsou stěny, dveře, elektrospotřebiče, sklo, příčky, sádrokarton atd. Vyrobeno tak, aby se dalo snadno nainstalovat a odstranit bez zanechání zbytků.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

Plátěný papír

NELEPÍCÍ materiál s matným a texturovaným povrchem, ideální pro nástěnné malby vyrobené z obrazů obrazů, abstraktních fotografií nebo maleb. Tento materiál se nedoporučuje používat v kuchyních a koupelnách. Lze je čistit měkkou houbou, vlažnou vodou a neutrálním mýdlem.

Průsvitný vinyl

Je to ideální vinyl pro zdobení nebo značení skleněných povrchů. Je široce používán v komerčních prostorách, na separačních příčkách, v indiskrétních oknech koupelen, kuchyní, prosklených teras, výloh atd. Propouští světlo, ale zabraňuje vidění toho, co je za ním. 

1-translucido.jpg

f3158
Počet
40,65 €

Můj seznam(0)
favorite_border favorite

   envios  DOPRAVA ZDARMA : Nákupy nad 1.561,82 KC
   Manual y espatula Volný, uvolnit: Manuál + Špachtle

V těchto kategoriích najdete vinyl podobný jako dekorativní nástěnná malba mořské pozadí

Oceán nazýváme velkou vodní plochou, zejména tou, která odděluje kontinenty. Vaše voda obsahuje rozpuštěné látky, jako je chlorid sodný, prvek, který má většina z nás v kuchyni, lépe známý jako sůl. Mořské prostředí je ve srovnání s pozemským stabilní. Sluneční světlo proniká jen do přibližně 200 metrů a hlouběji je tma absolutní.

V 60. letech 20. století byly první ponorky použity k průzkumu záhad a zvláštností mořského dna. Pak se zjistilo, že můžeme najít velké pláně, pohoří a velké kopce stejně jako na souši. Stejně tak jsou jejich ekosystémy příbuzné, i když vědci stále nevědí jistě, jak to dělají. Vědí však, že naprostá většina živočichů se nachází v okolí geologických struktur, jako jsou ty, které jsme zmínili výše, a biogenních struktur, tj. vytvořených živočichy, jako je sasanka (Tato živočichové přilnou k mořskému substrátu a někdy k jiným živočichové, jako jsou korýši nebo měkkýši). Vytvoření těchto struktur může trvat tisíce let a vlečné sítě při dně je mohou během okamžiku zničit. Četné studie zjistily, že oblasti vystavené tomuto typu intenzivního rybolovu mohou ztratit svou biologickou rozmanitost.

Při nákupu fototapety na mořské dno obdržíte spolu s objednávkou návod a videa, která podrobně vysvětlí, jak fototapetu na zeď aplikovat.

Na základě 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5