backDekorativní nástěnná malba Mount Fuji
Dekorativní nástěnná malba Mount Fuji
  • Dekorativní nástěnná malba Mount Fuji
  • Dekorativní nástěnná malba Mount Fuji
Video tutoriál k použití tohoto produktu

backDekorativní nástěnná malba Mount Fuji

40,65 €

Vstupte do kategorie nástěnné malby na hory a najdete více nástěnných maleb shodných s touto. Vybrat si můžete v černobílém provedení, typu textury, ilustrace nebo ve vintage tónech.

Opatření
cm.
cm.
Převrácený
Černý a bílý
Dokončování
Samolepící vinyl

Vysoce odolný lepicí vinyl s hladkým, saténově vyhlížejícím povrchem. Lze je umístit na všechny typy hladkých povrchů jako jsou stěny, dveře, elektrospotřebiče, sklo, příčky, sádrokarton atd. Vyrobeno tak, aby se dalo snadno nainstalovat a odstranit bez zanechání zbytků.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

Plátěný papír

NELEPÍCÍ materiál s matným a texturovaným povrchem, ideální pro nástěnné malby vyrobené z obrazů obrazů, abstraktních fotografií nebo maleb. Tento materiál se nedoporučuje používat v kuchyních a koupelnách. Lze je čistit měkkou houbou, vlažnou vodou a neutrálním mýdlem.

Průsvitný vinyl

Je to ideální vinyl pro zdobení nebo značení skleněných povrchů. Je široce používán v komerčních prostorách, na separačních příčkách, v indiskrétních oknech koupelen, kuchyní, prosklených teras, výloh atd. Propouští světlo, ale zabraňuje vidění toho, co je za ním. 

1-translucido.jpg

f3130
Počet
40,65 €

Můj seznam(0)
favorite_border favorite

   envios  DOPRAVA ZDARMA : Nákupy nad 1.561,82 KC
   Manual y espatula Volný, uvolnit: Manuál + Špachtle

V těchto kategoriích najdete vinyl podobný jako dekorativní nástěnná malba mount fuji

Mount Fuji , dokonale asymetrický sopečný kužel, je nejvyšším vrcholem Japonska. To bylo uznáno v roce 2013 jako místo světového dědictví . V Japonsku je však od starověku považováno za posvátné místo a ženám tam byl zakázán přístup až do éry Meidži (přibližně do konce 19. století).

V současné době je významným turistickým místem, zejména pro ty sportovce, kteří se chtějí věnovat horolezectví. Pokud tomu tak je, doporučujeme vám jet od začátku července do konce srpna, protože toto období je považováno za oficiální sezónu pro horolezectví. Stejně tak doporučujeme, abyste jako mnoho jiných sportovců podnikli tuto cestu v noci, abyste mohli ocenit východ slunce z vrcholu hory. Existují 4 cesty k provedení tohoto stoupání, i když čas, který musíme věnovat měřítku, bude záviset na cestě, kterou si zvolíme, průměr je mezi 6 a 9 hodinami stoupání a o něco méně sestupu.

Na trase najdeme několik chatek, které mají minimální vybavení, ale umožní nám odpočinout si a pak pokračovat v cestě. Pokud máme ještě venku, můžeme si vyhradit nějaký čas na prohlídku středu hory Fudži, tvořeného kráterem a osmi vrcholy, které ji obklopují. Chtěli byste vidět více nástěnných maleb Mount Fuji? Když vstoupíte do kategorie horských maleb, najdete stovky nástěnných maleb stejného stylu, ale v různých tónech a texturách.

Na základě 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5