backFototapeta vodopád v horách
Fototapeta vodopád v horách
  • Fototapeta vodopád v horách
Video tutoriál k použití tohoto produktu

backFototapeta vodopád v horách

40,65 €

Vstupte do světa nástěnných maleb a objevte všechny dostupné nástěnné malby krajiny, které zdobí váš pokoj, obchod nebo kancelář.

Opatření
cm.
cm.
Převrácený
Černý a bílý
Dokončování
Samolepící vinyl

Vysoce odolný lepicí vinyl s hladkým, saténově vyhlížejícím povrchem. Lze je umístit na všechny typy hladkých povrchů jako jsou stěny, dveře, elektrospotřebiče, sklo, příčky, sádrokarton atd. Vyrobeno tak, aby se dalo snadno nainstalovat a odstranit bez zanechání zbytků.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

Plátěný papír

NELEPÍCÍ materiál s matným a texturovaným povrchem, ideální pro nástěnné malby vyrobené z obrazů obrazů, abstraktních fotografií nebo maleb. Tento materiál se nedoporučuje používat v kuchyních a koupelnách. Lze je čistit měkkou houbou, vlažnou vodou a neutrálním mýdlem.

Průsvitný vinyl

Je to ideální vinyl pro zdobení nebo značení skleněných povrchů. Je široce používán v komerčních prostorách, na separačních příčkách, v indiskrétních oknech koupelen, kuchyní, prosklených teras, výloh atd. Propouští světlo, ale zabraňuje vidění toho, co je za ním. 

1-translucido.jpg

f3087
Počet
40,65 €

Můj seznam(0)
favorite_border favorite

   envios  DOPRAVA ZDARMA : Nákupy nad 1.561,82 KC
   Manual y espatula Volný, uvolnit: Manuál + Špachtle

Představte si, že můžete relaxovat u vodopádu a přitom poslouchat, jak padá voda, a cítit, jak vám vánek nese malé kapky vody proti vašemu tělu. Nezní to jako skvělý nápad? Protože víme, že tato situace ve skutečnosti jen těžko nastane, od Goodvinilos vám chceme přinést tento idylický snímek s vodopádovou fototapetou , která promění váš domov nebo kancelář v osvěžující a klidné místo. Vodopády jsou úsekem toku řeky, ve kterém díky velké nerovnosti voda padá kolmo a vytváří tak nádherné obrazy, jako je tento.

Obvykle se tvoří, když je řeka mladá kvůli své schopnosti eroze, i když to není jediný proces, který je tvoří, protože ledovce, zemětřesení nebo sopky jsou také tvůrci tohoto vzácného fenoménu. Padající voda nenabírá velkou rychlost kvůli odporu vzduchu, protože je obvykle rozdělena do několika skoků. Tuto nástěnnou malbu můžete najít v různých povrchových úpravách, abyste si ji mohli co nejvíce přizpůsobit, abyste ji mohli přizpůsobit různá místa, kam jej chcete umístit. Dokážete si představit, že byste mohli vidět tento obrázek před spaním jedné z horkých letních nocí, které nás v těchto dnech pronásledují?

Na základě 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5