backIlustrace nástěnná malba Madrid
Ilustrace nástěnná malba Madrid
  • Ilustrace nástěnná malba Madrid
  • Ilustrace nástěnná malba Madrid
  • Ilustrace nástěnná malba Madrid
Video tutoriál k použití tohoto produktu

backIlustrace nástěnná malba Madrid

40,65 €

Fotonástěnná ilustrace Madridu, ideální pro výzdobu kuchyně, ale můžete ji také použít v ložnici, obývacím pokoji nebo dokonce v jídelně. Ať už ji umístíte kamkoli, tato fototapeta jistě vdechne další život té zdi.

Opatření
cm.
cm.
Převrácený
Černý a bílý
Dokončování
Samolepící vinyl

Vysoce odolný lepicí vinyl s hladkým, saténově vyhlížejícím povrchem. Lze je umístit na všechny typy hladkých povrchů jako jsou stěny, dveře, elektrospotřebiče, sklo, příčky, sádrokarton atd. Vyrobeno tak, aby se dalo snadno nainstalovat a odstranit bez zanechání zbytků.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

Plátěný papír

NELEPÍCÍ materiál s matným a texturovaným povrchem, ideální pro nástěnné malby vyrobené z obrazů obrazů, abstraktních fotografií nebo maleb. Tento materiál se nedoporučuje používat v kuchyních a koupelnách. Lze je čistit měkkou houbou, vlažnou vodou a neutrálním mýdlem.

Průsvitný vinyl

Je to ideální vinyl pro zdobení nebo značení skleněných povrchů. Je široce používán v komerčních prostorách, na separačních příčkách, v indiskrétních oknech koupelen, kuchyní, prosklených teras, výloh atd. Propouští světlo, ale zabraňuje vidění toho, co je za ním. 

1-translucido.jpg

f3950
Počet
40,65 €

Můj seznam(0)
favorite_border favorite

   envios  DOPRAVA ZDARMA : Nákupy nad 1.561,82 KC
   Manual y espatula Volný, uvolnit: Manuál + Špachtle

S přístavbou 135 000 metrů čtverečních a 3 418 pokoji stojíme před největším královským palácem v západní Evropě a jedním z největších na světě. Ano, impozantní královský palác v Madridu (nebo také Palacio de Oriente) má prestiž, že drží výše zmíněné tituly, a není divu.

Vytvořeno na příkaz krále Felipe V. s využitím místa skutečného Alcázaru, který byl prakticky zcela zničen ničivým požárem, jeho stavba začala v roce 1738, práce skončila v roce 1764 a jako oficiální sídlo králů byl uvolněn Carlosem III. . Navzdory tomu, že je v současnosti uváděna jako oficiální sídlo krále ve Španělsku, posledním panovníkem, který ji obýval, byl Alfonso XIII., který byl za druhé republiky využíván jako rezidence Manuela Azañy, který byl vlastně poslední hlavou státu obývat to.

V té aktualizované, navštívíme-li Královský palác, najdeme velké umělecké bohatství, kde stěny paláce zdobí plátna Francisca de Goyi, Velázqueze nebo fresky Giovanniho Battisty Tiepola nebo Corrada Giaquinta. Za povšimnutí stojí i nábytek, stříbro, hodinky nebo porcelán, které na naší návštěvě najdeme. Za návštěvu bezesporu stojí Královský palác, kde se kromě návštěvy kousku španělské historie můžete ztratit na Plaza de Oriente, Sabatini Gardens nebo Campo del Moro Gardens.

Na základě 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5