backnástěnná malba čerstvého ovoce
nástěnná malba čerstvého ovoce
  • nástěnná malba čerstvého ovoce
  • nástěnná malba čerstvého ovoce
Video tutoriál k použití tohoto produktu

backnástěnná malba čerstvého ovoce

40,65 €
Opatření
cm.
cm.
Převrácený
Černý a bílý
Dokončování
Samolepící vinyl

Vysoce odolný lepicí vinyl s hladkým, saténově vyhlížejícím povrchem. Lze je umístit na všechny typy hladkých povrchů jako jsou stěny, dveře, elektrospotřebiče, sklo, příčky, sádrokarton atd. Vyrobeno tak, aby se dalo snadno nainstalovat a odstranit bez zanechání zbytků.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

Plátěný papír

NELEPÍCÍ materiál s matným a texturovaným povrchem, ideální pro nástěnné malby vyrobené z obrazů obrazů, abstraktních fotografií nebo maleb. Tento materiál se nedoporučuje používat v kuchyních a koupelnách. Lze je čistit měkkou houbou, vlažnou vodou a neutrálním mýdlem.

Průsvitný vinyl

Je to ideální vinyl pro zdobení nebo značení skleněných povrchů. Je široce používán v komerčních prostorách, na separačních příčkách, v indiskrétních oknech koupelen, kuchyní, prosklených teras, výloh atd. Propouští světlo, ale zabraňuje vidění toho, co je za ním. 

1-translucido.jpg

f4112
Počet
40,65 €

Můj seznam(0)
favorite_border favorite

   envios  DOPRAVA ZDARMA : Nákupy nad 1.561,82 KC
   Manual y espatula Volný, uvolnit: Manuál + Špachtle

Tato nástěnná malba s čerstvým ovocem se perfektně hodí do výzdoby kuchyně, baru nebo restaurace. V této fototapetě najdete mimo jiné ovoce jako manga, pomeranče, jablka, třešně. Naše fototapety přilnou na jakýkoli rovný povrch.

Na základě 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5