backnástěnná malba koťat
nástěnná malba koťat
  • nástěnná malba koťat
  • nástěnná malba koťat
Video tutoriál k použití tohoto produktu

backnástěnná malba koťat

40,65 €

Pro všechny milovníky zvířat vám zde zanecháme tuto velkolepou nástěnnou malbu koťátka. Není to nástěnná malba, kterou jste tolik hledali? Zadejte fototapety zvířat, jistě najdete fotografii, kterou tolik chcete.

Opatření
cm.
cm.
Převrácený
Černý a bílý
Dokončování
Samolepící vinyl

Vysoce odolný lepicí vinyl s hladkým, saténově vyhlížejícím povrchem. Lze je umístit na všechny typy hladkých povrchů jako jsou stěny, dveře, elektrospotřebiče, sklo, příčky, sádrokarton atd. Vyrobeno tak, aby se dalo snadno nainstalovat a odstranit bez zanechání zbytků.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

Plátěný papír

NELEPÍCÍ materiál s matným a texturovaným povrchem, ideální pro nástěnné malby vyrobené z obrazů obrazů, abstraktních fotografií nebo maleb. Tento materiál se nedoporučuje používat v kuchyních a koupelnách. Lze je čistit měkkou houbou, vlažnou vodou a neutrálním mýdlem.

Průsvitný vinyl

Je to ideální vinyl pro zdobení nebo značení skleněných povrchů. Je široce používán v komerčních prostorách, na separačních příčkách, v indiskrétních oknech koupelen, kuchyní, prosklených teras, výloh atd. Propouští světlo, ale zabraňuje vidění toho, co je za ním. 

1-translucido.jpg

f3104
Počet
40,65 €

Můj seznam(0)
favorite_border favorite

   envios  DOPRAVA ZDARMA : Nákupy nad 1.561,82 KC
   Manual y espatula Volný, uvolnit: Manuál + Špachtle

V těchto kategoriích najdete vinyl podobný jako nástěnná malba koťat

Fototapeta koťátek je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů. Můžete si ji přizpůsobit velikosti vaší stěny a zvolit typ materiálu. Můžete si jej objednat v lepicím vinylu na zeď, průsvitném lepicím vinylu na okna nebo sklo a nakonec plátno (není lepicí). Tento typ vinylu odolává změnám teploty, páry nebo vlhkosti, takže tuto nástěnnou malbu se zvířaty můžete aplikovat v různých oblastech vašeho domova nebo kanceláře. V naší prodejně nenajdete jen nástěnné malby pro kočky, ale máme i nástěnné malby divokých zvířat a jiné. Máte fotku, kterou chcete použít a nevíte jak na to? Zadejte vlastní nástěnné malby a nahrajte své fotografie. Po nahrání stačí vybrat velikost a je to.

Na základě 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5