backNástěnná malba města Seville
Nástěnná malba města Seville
  • Nástěnná malba města Seville
  • Nástěnná malba města Seville
Video tutoriál k použití tohoto produktu

backNástěnná malba města Seville

40,65 €

Tato nástěnná malba starého města Seville je vysoce kvalitní a odolává změnám teploty, páry nebo vlhkosti, takže tyto nástěnné malby můžete aplikovat v různých oblastech vašeho domova nebo firmy.

Opatření
cm.
cm.
Převrácený
Černý a bílý
Dokončování
Samolepící vinyl

Vysoce odolný lepicí vinyl s hladkým, saténově vyhlížejícím povrchem. Lze je umístit na všechny typy hladkých povrchů jako jsou stěny, dveře, elektrospotřebiče, sklo, příčky, sádrokarton atd. Vyrobeno tak, aby se dalo snadno nainstalovat a odstranit bez zanechání zbytků.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

Plátěný papír

NELEPÍCÍ materiál s matným a texturovaným povrchem, ideální pro nástěnné malby vyrobené z obrazů obrazů, abstraktních fotografií nebo maleb. Tento materiál se nedoporučuje používat v kuchyních a koupelnách. Lze je čistit měkkou houbou, vlažnou vodou a neutrálním mýdlem.

Průsvitný vinyl

Je to ideální vinyl pro zdobení nebo značení skleněných povrchů. Je široce používán v komerčních prostorách, na separačních příčkách, v indiskrétních oknech koupelen, kuchyní, prosklených teras, výloh atd. Propouští světlo, ale zabraňuje vidění toho, co je za ním. 

1-translucido.jpg

f3050
Počet
40,65 €

Můj seznam(0)
favorite_border favorite

   envios  DOPRAVA ZDARMA : Nákupy nad 1.561,82 KC
   Manual y espatula Volný, uvolnit: Manuál + Špachtle

Sevilla má zvláštní barvu a je také jedním z nejlidnatějších měst Španělska, tvoří ji 46 obcí a celkový počet obyvatel je přibližně 1 600 000 obyvatel. Pokud se rozhodneme navštívit toto krásné město, musíme rozlišovat mezi starým městem a historickým městem, protože každé z nich nám představuje jiné období svého vývoje. Staré město nám představuje historii Andalusie v dobách před průmyslovou revolucí, patří mezi tři největší v Evropě a na prvním místě ve Španělsku.

Historické centrum představuje svou historii i mimo tuto dobu. Pokud pojedeme do Sevilly, ideální je ztratit se v jejích uličkách a užít si procházky emblematickými čtvrtěmi, jako je La Triana nebo La Macarena. Při návštěvě Alcázaru není možné zůstat lhostejnými k této mudejarské výzdobě umístěné na arabské citadele, katedrále a indickém archivu, která nám představuje španělské renesanční umění. Všechny tyto památky byly prohlášeny za světové dědictví v roce 1984. Co kdybychom se v jejich historii vrátili o něco méně zpět a vrátili se do roku 1992?

Již více než 20 let hostí světovou výstavu, která zanechala stopy zlepšením své infrastruktury, úpravou oblasti, kde se konala, jako technologický park „Cartuja 93“, vybudováním nových prostor pro univerzitu v Seville a nakonec pro oba nejmenší a největší Starší kouzelný ostrov.

Na této nástěnné malbě na Plaza de España v Seville můžete vidět panoramatický pohled na emblematické budovy.

Na základě 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5