backNástěnná malba palmy ve vintage stylu 1
Nástěnná malba palmy ve vintage stylu 1
  • Nástěnná malba palmy ve vintage stylu 1
  • Nástěnná malba palmy ve vintage stylu 1
  • Nástěnná malba palmy ve vintage stylu 1
  • Nástěnná malba palmy ve vintage stylu 1
Video tutoriál k použití tohoto produktu

backNástěnná malba palmy ve vintage stylu 1

40,65 €

Te gusta la naturaleza? Eres un enamorado por el estilo vintage? Pues este es el foto mural perfecto para ti! El mural palmeras vintage es uno de las fotos mas vendidas en nuestra tienda, y el sitio donde la gente más suele colocar este foto mural es en un salón. Vale que las palmeras suele quedar muy bien en una pared, pero también tienes la posibilidad de encontrar más fotos de palmeras. Solo tienes que entrar en fotomurales de árboles y veras que tienes mucho por donde elegir.

Opatření
cm.
cm.
Převrácený
Dokončování
Samolepící vinyl

Vysoce odolný lepicí vinyl s hladkým, saténově vyhlížejícím povrchem. Lze je umístit na všechny typy hladkých povrchů jako jsou stěny, dveře, elektrospotřebiče, sklo, příčky, sádrokarton atd. Vyrobeno tak, aby se dalo snadno nainstalovat a odstranit bez zanechání zbytků.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

Plátěný papír

NELEPÍCÍ materiál s matným a texturovaným povrchem, ideální pro nástěnné malby vyrobené z obrazů obrazů, abstraktních fotografií nebo maleb. Tento materiál se nedoporučuje používat v kuchyních a koupelnách. Lze je čistit měkkou houbou, vlažnou vodou a neutrálním mýdlem.

Průsvitný vinyl

Je to ideální vinyl pro zdobení nebo značení skleněných povrchů. Je široce používán v komerčních prostorách, na separačních příčkách, v indiskrétních oknech koupelen, kuchyní, prosklených teras, výloh atd. Propouští světlo, ale zabraňuje vidění toho, co je za ním. 

1-translucido.jpg

f3910
Počet
40,65 €

Můj seznam(0)
favorite_border favorite

   envios  DOPRAVA ZDARMA : Nákupy nad 1.561,82 KC
   Manual y espatula Volný, uvolnit: Manuál + Špachtle

Milujete přírodu? Jste zamilovaní do vintage stylu? Tak tohle je dokonalá nástěnná fotografie pro vás! Vintage nástěnná malba palmy je jednou z nejprodávanějších fotografií v našem obchodě a místo, kam lidé nejčastěji dávají tuto fototapetu, je obývací pokoj. Je pravda, že palmy obvykle vypadají skvěle na zdi, ale máte také možnost najít více fotografií palem. Stačí zadat fotomuraly stromů a uvidíte, že máte z čeho vybírat.

Na základě 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5