backnástěnná malba socha svobody
nástěnná malba socha svobody
  • nástěnná malba socha svobody
  • nástěnná malba socha svobody
Video tutoriál k použití tohoto produktu

backnástěnná malba socha svobody

40,65 €

Para todos los amantes de la ciudad de Nueva York, les dejamos aquí un espectacular mural de la Estatua de la Libertad. ¿No es este el mural que tanto buscabas? Entra en fotomurales Nueva York, seguro que encontrarás la foto que tanto deseas.

Opatření
cm.
cm.
Převrácený
Černý a bílý
Dokončování
Samolepící vinyl

Vysoce odolný lepicí vinyl s hladkým, saténově vyhlížejícím povrchem. Lze je umístit na všechny typy hladkých povrchů jako jsou stěny, dveře, elektrospotřebiče, sklo, příčky, sádrokarton atd. Vyrobeno tak, aby se dalo snadno nainstalovat a odstranit bez zanechání zbytků.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

Plátěný papír

NELEPÍCÍ materiál s matným a texturovaným povrchem, ideální pro nástěnné malby vyrobené z obrazů obrazů, abstraktních fotografií nebo maleb. Tento materiál se nedoporučuje používat v kuchyních a koupelnách. Lze je čistit měkkou houbou, vlažnou vodou a neutrálním mýdlem.

Průsvitný vinyl

Je to ideální vinyl pro zdobení nebo značení skleněných povrchů. Je široce používán v komerčních prostorách, na separačních příčkách, v indiskrétních oknech koupelen, kuchyní, prosklených teras, výloh atd. Propouští světlo, ale zabraňuje vidění toho, co je za ním. 

1-translucido.jpg

f3188
Počet
40,65 €

Můj seznam(0)
favorite_border favorite

   envios  DOPRAVA ZDARMA : Nákupy nad 1.561,82 KC
   Manual y espatula Volný, uvolnit: Manuál + Špachtle

El fotomural de la estatua de la libertad está hecho con materiales de primerísima calidad. Este tipo de vinilo resiste a las variaciones de temperatura, vapor o humedad, así que puedes aplicar este mural en distintas zonas de tu casa o empresa. En nuestra tienda no solo encontrarás fotomurales de Nueva York, también tenemos murales de monumentos de otras ciudades como Lisboa, Londres, Madrid, Venecia y muchas más. Con un mural de pared, harás de tu hogar un lugar único y original que hará que la gente recuerde tu casa por esa pared tan bonita.

Na základě 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5