backNástěnná malba žraloka
Nástěnná malba žraloka
  • Nástěnná malba žraloka
  • Nástěnná malba žraloka
Video tutoriál k použití tohoto produktu

backNástěnná malba žraloka

40,65 €
Opatření
cm.
cm.
Převrácený
Černý a bílý
Dokončování
Samolepící vinyl

Vysoce odolný lepicí vinyl s hladkým, saténově vyhlížejícím povrchem. Lze je umístit na všechny typy hladkých povrchů jako jsou stěny, dveře, elektrospotřebiče, sklo, příčky, sádrokarton atd. Vyrobeno tak, aby se dalo snadno nainstalovat a odstranit bez zanechání zbytků.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

Plátěný papír

NELEPÍCÍ materiál s matným a texturovaným povrchem, ideální pro nástěnné malby vyrobené z obrazů obrazů, abstraktních fotografií nebo maleb. Tento materiál se nedoporučuje používat v kuchyních a koupelnách. Lze je čistit měkkou houbou, vlažnou vodou a neutrálním mýdlem.

Průsvitný vinyl

Je to ideální vinyl pro zdobení nebo značení skleněných povrchů. Je široce používán v komerčních prostorách, na separačních příčkách, v indiskrétních oknech koupelen, kuchyní, prosklených teras, výloh atd. Propouští světlo, ale zabraňuje vidění toho, co je za ním. 

1-translucido.jpg

f3164
Počet
40,65 €

Můj seznam(0)
favorite_border favorite

   envios  DOPRAVA ZDARMA : Nákupy nad 1.561,82 KC
   Manual y espatula Volný, uvolnit: Manuál + Špachtle

Užívání si moře je obvykle hravou činností plnou her, aguadillas a zábavných chvil, které často sdílíme s rodinou a přáteli. Tato činnost se však může stát něčím nebezpečným a noční můrou mnoha lidí, když si vzpomeneme na určitý film s hlavním hrdinou s četnými řadami zubatých zubů, který žije pod vodou a má charakteristickou ploutev na zádech, víte, co zvíře mluví? Klid! Nepanikařte! Naštěstí se tato zvířata jen zřídka přiblíží ke španělským pobřežím.

Existuje více než 465 druhů, všechny mají kostru chrupavky, která se vyznačuje tím, že je pružnějším a lehčím materiálem než kost. Vrstvy tvořící jeho kůži slouží jako exoskeleton a usnadňují mu pohyb ve vodě. Většina těchto zvířat se živí rybami, korýši a měkkýši. K tomu jim velmi pomáhá jejich ostrý čich, protože jsou schopni cítit krev na kilometry daleko. Tato fototapeta mořského dna je ideální pro ty nejodvážnější, aby přidala nádech nebezpečí do různých místností v domácnosti nebo kanceláři. A vy, troufnete si vyzvat své hosty vinylem tohoto jedinečného zvířete?

Na základě 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5