backVinylová nástěnná malba londýnského metra
Vinylová nástěnná malba londýnského metra
  • Vinylová nástěnná malba londýnského metra
  • Vinylová nástěnná malba londýnského metra
Video tutoriál k použití tohoto produktu

backVinylová nástěnná malba londýnského metra

40,65 €
Opatření
cm.
cm.
Převrácený
Černý a bílý
Dokončování
Samolepící vinyl

Vysoce odolný lepicí vinyl s hladkým, saténově vyhlížejícím povrchem. Lze je umístit na všechny typy hladkých povrchů jako jsou stěny, dveře, elektrospotřebiče, sklo, příčky, sádrokarton atd. Vyrobeno tak, aby se dalo snadno nainstalovat a odstranit bez zanechání zbytků.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

Plátěný papír

NELEPÍCÍ materiál s matným a texturovaným povrchem, ideální pro nástěnné malby vyrobené z obrazů obrazů, abstraktních fotografií nebo maleb. Tento materiál se nedoporučuje používat v kuchyních a koupelnách. Lze je čistit měkkou houbou, vlažnou vodou a neutrálním mýdlem.

Průsvitný vinyl

Je to ideální vinyl pro zdobení nebo značení skleněných povrchů. Je široce používán v komerčních prostorách, na separačních příčkách, v indiskrétních oknech koupelen, kuchyní, prosklených teras, výloh atd. Propouští světlo, ale zabraňuje vidění toho, co je za ním. 

1-translucido.jpg

f3061
Počet
40,65 €

Můj seznam(0)
favorite_border favorite

   envios  DOPRAVA ZDARMA : Nákupy nad 1.561,82 KC
   Manual y espatula Volný, uvolnit: Manuál + Špachtle

V těchto kategoriích najdete vinyl podobný jako vinylová nástěnná malba londýnského metra

Londýnské metro (London Underground) bylo slavnostně otevřeno 10. ledna 1863 jako první podzemní elektrický vlakový systém na světě a dnes jsou zde stále v provozu úseky s více než 150 lety životnosti. S 274 otevřenými stanicemi, které absolvují více než 408 kilometrů trasy, jimi každý den projde více než tři miliony cestujících. Londýnské metro má celkem 11 linek, které umožňují jeho cestujícím jít na schůzku kdekoli v Londýně, a umožňuje milionům turistů, kteří každoročně navštíví hlavní město Anglie, pohybovat se prakticky od okamžiku, kdy vystoupí z letiště. samotné letadlo, protože londýnské metro navíc komunikuje s hlavními letišti a jejich příslušnými terminály.

Charakteristické „kulaté“, které doprovází název každé stanice, je tu s námi již od 19. století, a přestože bylo zpočátku používáno jako logo „Londýnské všeobecné omnibusové společnosti“, bylo to v roce 1908, kdy se začalo používat jednoduše zvýrazněte názvy stanic na nástupištích, které jsou již symbolem londýnského metra a slouží jako vliv na měřiče po celém světě. Londýnské metro má celkem 11 linek, které umožňují jeho cestujícím jít na schůzku kdekoli v Londýně, a umožňuje milionům turistů, kteří každoročně navštíví hlavní město Anglie, pohybovat se prakticky od okamžiku, kdy vystoupí z letiště. samotné letadlo, protože londýnské metro navíc komunikuje s hlavními letišti a jejich příslušnými terminály.

Charakteristické „kulaté“, které doprovází název každé stanice, je tu s námi již od 19. století, a přestože bylo zpočátku používáno jako logo „Londýnské všeobecné omnibusové společnosti“, bylo to v roce 1908, kdy se začalo používat jednoduše zvýrazněte názvy stanic na nástupištích, které jsou již symbolem londýnského metra a slouží jako vliv na měřiče po celém světě. Pokud uvažujete o zdobení zdi, doporučuji tuto nástěnnou malbu s vintage tóny londýnského metra. Máme široký katalog městských nástěnných maleb , které vám pomohou vyzdobit váš domov nebo firmu.

Na základě 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5