backVinylová nástěnná malba Los Angeles
Vinylová nástěnná malba Los Angeles
  • Vinylová nástěnná malba Los Angeles
  • Vinylová nástěnná malba Los Angeles
Video tutoriál k použití tohoto produktu

backVinylová nástěnná malba Los Angeles

40,65 €

Pro všechny milovníky města Los Angeles vám zde zanecháme tuto velkolepou retro nástěnnou malbu. Není to nástěnná malba, kterou jste tolik hledali? Zadejte naše městské nástěnné malby, jistě najdete fotografii, kterou hledáte.

Opatření
cm.
cm.
Převrácený
Černý a bílý
Dokončování
Samolepící vinyl

Vysoce odolný lepicí vinyl s hladkým, saténově vyhlížejícím povrchem. Lze je umístit na všechny typy hladkých povrchů jako jsou stěny, dveře, elektrospotřebiče, sklo, příčky, sádrokarton atd. Vyrobeno tak, aby se dalo snadno nainstalovat a odstranit bez zanechání zbytků.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

Plátěný papír

NELEPÍCÍ materiál s matným a texturovaným povrchem, ideální pro nástěnné malby vyrobené z obrazů obrazů, abstraktních fotografií nebo maleb. Tento materiál se nedoporučuje používat v kuchyních a koupelnách. Lze je čistit měkkou houbou, vlažnou vodou a neutrálním mýdlem.

Průsvitný vinyl

Je to ideální vinyl pro zdobení nebo značení skleněných povrchů. Je široce používán v komerčních prostorách, na separačních příčkách, v indiskrétních oknech koupelen, kuchyní, prosklených teras, výloh atd. Propouští světlo, ale zabraňuje vidění toho, co je za ním. 

1-translucido.jpg

f3098
Počet
40,65 €

Můj seznam(0)
favorite_border favorite

   envios  DOPRAVA ZDARMA : Nákupy nad 1.561,82 KC
   Manual y espatula Volný, uvolnit: Manuál + Špachtle

V těchto kategoriích najdete vinyl podobný jako vinylová nástěnná malba los angeles

Nástěnná malba Los Angeles je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů a velkoformátových fotografií. Tento typ vinylu odolává změnám teploty, páry nebo vlhkosti, takže tuto nástěnnou malbu můžete aplikovat v různých oblastech vašeho domova nebo firmy. Můžete si ji přizpůsobit velikosti vaší stěny a zvolit typ materiálu. Pracujeme se 3 druhy materiálů, nástěnným lepícím vinylem, průsvitným lepícím vinylem na okna nebo sklo a nakonec plátnem, které není lepicí. V našem obchodě nenajdete pouze fotografie Los Angeles, máme také nástěnné malby z New Yorku, Kalifornie, Floridy a mnoha dalších. Máte fotku, kterou chcete použít a nevíte jak na to? Zadejte vlastní nástěnné malby a nahrajte své fotografie. Po nahrání stačí vybrat velikost a je to.

Na základě 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5