backMatný černý metro vinyl
Matný černý metro vinyl
  • Matný černý metro vinyl
  • Matný černý metro vinyl
  • Matný černý metro vinyl
Video tutoriál k použití tohoto produktu

back Matný černý metro vinyl

11,79 €

Matný černý lepicí vinyl k pokrytí nábytku, dveří nebo jakéhokoli jiného hladkého povrchu. Změřte plochu, kterou budete pokrývat, a vyberte si metry, které chcete koupit!

- Informace . Když si koupíte 2 jednotky 100 x 122 cm, najdete ve své objednávce jednu roli vinylu o rozměrech 200 x 122 cm , což by byly 2 jednotky vinylu, které jste si objednali.

Opatření
o070
Počet
11,79 €

Můj seznam(0)
favorite_border favorite

   envios  DOPRAVA ZDARMA : Nákupy nad 1.561,82 KC
   Manual y espatula Volný, uvolnit: Manuál + Špachtle

V těchto kategoriích najdete vinyl podobný jako matný černý metro vinyl

Matně černý lepicí vinyl, vhodný na všechny hladké povrchy jako jsou lednice, nábytková dvířka, skříně. Tyto lepicí fólie jsou velmi univerzální a ekonomické při renovaci kusu nábytku. Vyberte si barvu, která se vám nejvíce líbí, a dejte svému nábytku druhou šanci. Lepicí vinyl je odolný vůči změnám teploty, vlhkosti a mastnotě, které se obvykle vyskytují v kuchyni. Pokud chcete renovovat kuchyňské linky bez utrácení spousty peněz, vinyl na metr je nejlepším řešením. I když se jednoho dne přestěhujete domů a chcete to nechat tak, jak jste to dostali, musíte prostě vzlétnout a jít. Matný černý metráž vinyl je jednou z 38 barev, které najdete v našem katalogu

Na základě 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5