backMatný olivový vinyl metráž
Matný olivový vinyl metráž
  • Matný olivový vinyl metráž
  • Matný olivový vinyl metráž
Video tutoriál k použití tohoto produktu

back Matný olivový vinyl metráž

11,79 €

Matný olivový lepicí vinyl k pokrytí nábytku, dveří nebo jakéhokoli jiného hladkého povrchu. Změřte povrch, který chcete pokrýt, a vyberte si metry olivového vinylu, který chcete koupit!

- Informace . Když si koupíte 2 jednotky 100 x 122 cm, najdete ve své objednávce jednu roli vinylu o rozměrech 200 x 122 cm , což by byly 2 jednotky vinylu, které jste si objednali.

Opatření
o493
Počet
11,79 €

Můj seznam(0)
favorite_border favorite

   envios  DOPRAVA ZDARMA : Nákupy nad 1.561,82 KC
   Manual y espatula Volný, uvolnit: Manuál + Špachtle

V těchto kategoriích najdete vinyl podobný jako matný olivový vinyl metráž

Metrážní vinyl v matné olivové barvě , vhodný k obložení hladkých povrchů jako jsou lednice, dveře, skříňky a kuchyňský nábytek. Tyto lepicí fólie jsou velmi univerzální a ekonomické při renovaci kusu nábytku. Vyberte si barvu, která se vám nejvíce líbí, a dejte svému nábytku druhou šanci. Pestrost nechybí, zapojte fantazii a pusťte se do obkládání nábytku? Nákup plechů na metráž je nejlevnějším řešením pro obnovu dveří, skříní nebo stolů. I když se jednoho dne přestěhujete domů a chcete to nechat tak, jak jste to dostali, musíte prostě vzlétnout a jít. Matný olivový vinyl je jednou ze 45 barev , které najdete v našem katalogu metrážových lepicích archů .

Na základě 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5