backMatný světle modrý metro vinyl
Matný světle modrý metro vinyl
  • Matný světle modrý metro vinyl
  • Matný světle modrý metro vinyl
  • Matný světle modrý metro vinyl
Video tutoriál k použití tohoto produktu

back Matný světle modrý metro vinyl

11,79 €

Matný světle modrý lepicí vinyl k pokrytí nábytku, dveří nebo jakéhokoli jiného hladkého povrchu. Změřte povrch, který chcete pokrýt, a vyberte si metry světle modrého vinylu, které chcete koupit!

- Informace . Když si koupíte 2 jednotky 100 x 122 cm, najdete ve své objednávce jednu roli vinylu o rozměrech 200 x 122 cm , což by byly 2 jednotky vinylu, které jste si objednali.

Opatření
o056
Počet
11,79 €

Můj seznam(0)
favorite_border favorite

   envios  DOPRAVA ZDARMA : Nákupy nad 1.561,82 KC
   Manual y espatula Volný, uvolnit: Manuál + Špachtle

V těchto kategoriích najdete vinyl podobný jako matný světle modrý metro vinyl

Matný světle modrý lepicí vinyl, vhodný na obložení hladkých povrchů jako jsou lednice, nábytková dvířka, skříně. Tyto lepicí fólie jsou velmi univerzální a ekonomické při renovaci kusu nábytku. Vyberte si barvu, která se vám nejvíce líbí, a dejte svému nábytku druhou šanci. Pestrost nechybí, zapojte fantazii a pusťte se do obkládání nábytku? Nákup lepicích fólií na metry je nejlevnějším řešením pro obnovu dveří, skříní nebo stolů. I když se jednoho dne přestěhujete domů a chcete to nechat tak, jak jste to dostali, musíte prostě vzlétnout a jít. Lepicí vinyl je odolný vůči změnám teploty, vlhkosti a mastnotě, které se obvykle vyskytují v kuchyni.

Matný světle modrý vinyl je jednou z 38 barev, které najdete v našem katalogu metrážových lepicích archů.

Na základě 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5