backMetrový zlatý matný vinyl
Metrový zlatý matný vinyl
  • Metrový zlatý matný vinyl
  • Metrový zlatý matný vinyl
  • Metrový zlatý matný vinyl
Video tutoriál k použití tohoto produktu

back Metrový zlatý matný vinyl

12,60 €

Matný zlatý lepicí vinyl k pokrytí nábytku, dveří nebo jakéhokoli jiného hladkého povrchu. Změřte povrch, který chcete pokrýt, a vyberte si metry zlatého vinylu, které chcete koupit!

- Informace . Když si koupíte 2 jednotky 100 x 122 cm, najdete ve své objednávce jednu roli vinylu o rozměrech 200 x 122 cm , což by byly 2 jednotky vinylu, které jste si objednali.

Opatření
o091
Počet
12,60 €

Můj seznam(0)
favorite_border favorite

   envios  DOPRAVA ZDARMA : Nákupy nad 1.561,82 KC
   Manual y espatula Volný, uvolnit: Manuál + Špachtle

V těchto kategoriích najdete vinyl podobný jako metrový zlatý matný vinyl

Matně zlatý lepicí vinyl , vhodný na všechny hladké povrchy jako jsou ledničky, nábytková dvířka, skříně. Tyto lepicí fólie jsou velmi univerzální a ekonomické při renovaci kusu nábytku. Vyberte si barvu, která se vám nejvíce líbí, a dejte svému nábytku druhou šanci. Lepicí vinyl je odolný vůči změnám teploty, vlhkosti a mastnotě, které se obvykle vyskytují v kuchyni. Pokud chcete renovovat kuchyňské linky bez utrácení spousty peněz, vinyl na metr je nejlepším řešením. I když se jednoho dne přestěhujete domů a chcete to nechat tak, jak jste to dostali, musíte prostě vzlétnout a jít. Matný zlatý vinyl je jednou z 38 barev, které najdete v našem katalogu metrových povlečení na nábytek.

Na základě 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5