backModrá rybí nábytková fólie
Modrá rybí nábytková fólie
  • Modrá rybí nábytková fólie
  • Modrá rybí nábytková fólie
Video tutoriál k použití tohoto produktu

backModrá rybí nábytková fólie

49,59 €
Opatření
cm.
cm.
Převrácený
Černý a bílý
Dokončování
Samolepící vinyl

Vysoce odolný lepicí vinyl s hladkým, saténově vyhlížejícím povrchem. Lze je umístit na všechny typy hladkých povrchů jako jsou stěny, dveře, elektrospotřebiče, sklo, příčky, sádrokarton atd. Vyrobeno tak, aby se dalo snadno nainstalovat a odstranit bez zanechání zbytků.

foto-murales-autoadhesivo.jpg

Plátěný papír

NELEPÍCÍ materiál s matným a texturovaným povrchem, ideální pro nástěnné malby vyrobené z obrazů obrazů, abstraktních fotografií nebo maleb. Tento materiál se nedoporučuje používat v kuchyních a koupelnách. Lze je čistit měkkou houbou, vlažnou vodou a neutrálním mýdlem.

Průsvitný vinyl

Je to ideální vinyl pro zdobení nebo značení skleněných povrchů. Je široce používán v komerčních prostorách, na separačních příčkách, v indiskrétních oknech koupelen, kuchyní, prosklených teras, výloh atd. Propouští světlo, ale zabraňuje vidění toho, co je za ním. 

1-translucido.jpg

a503
Počet
49,59 €

Můj seznam(0)
favorite_border favorite

   envios  DOPRAVA ZDARMA : Nákupy nad 1.561,82 KC
   Manual y espatula Volný, uvolnit: Manuál + Špachtle

Modrá nálepka na nábytek s rybí kostí dokáže rychle změnit místnost. Máme pro vás působivý vinyl na nábytek, který potěší milovníky moderny. Vyberte si lepidlo, které se vám nejvíce líbí, ze široké škály dekorativních vinylů.

Na základě 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
0 1 2 3 4
(5/5

Kvalita, snadná aplikace, perfektní, doporučuji