backVinylový film Vincent a Jules
Vinylový film Vincent a Jules
  • Vinylový film Vincent a Jules
  • Vinylový film Vincent a Jules
  • Vinylový film Vincent a Jules
Video tutoriál k použití tohoto produktu

back Vinylový film Vincent a Jules

45,45 €

Vinyl filmu Vincent a Jules se podává bez pozadí a můžete si vybrat mezi několika standardními velikostmi nebo si jej přizpůsobit tak, aby vyhovoval vašemu prostoru. Máme nejširší katalog filmových vinylů, ale můžete si vyrobit i personalizovaný vinyl s fotkou nebo frází, kterou chcete.

Barvy
Pozadí
Převrácený
Opatření
v1065
Počet
45,45 €

Můj seznam(0)
favorite_border favorite

   envios  DOPRAVA ZDARMA : Nákupy nad 1.561,82 KC
   Manual y espatula Volný, uvolnit: Manuál + Špachtle

„Ezechiel, 25-17: Cesta upřímného člověka je ze všech stran obklopena chamtivostí sobců a tyranií zlých lidí. Požehnán buď ten pastýř, který ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z Údolí temnot. Protože On je skutečným strážcem svého bratra a objevitelem ztracených dětí. A ujišťuji vás, že přijdu potrestat s velkou pomstou a zuřivým hněvem ty, kteří hodlají otrávit a zničit mé bratry! “ Je vám tato věta povědomá? Pokud je odpověď ano, nemůžete si nechat ujít příležitost představit kousek historie domácího kina.

S dekorativním vinylem Vincenta a Julese můžete rychle proměnit zeď. Pulp Fiction byl hlavním filmem roku 1994, kdy Quentin Tarantino dal život intenzivní zápletce, kde dva gangsteři (John Travolta, který dal život Vicentu Vegovi a Samuelovi L. Jackson dělá totéž s Julesem Winnfieldem) žije sérii neshod a vytváří dokonalý souborový film. Za tento film byli oceněni Zlatou palmou a Zlatým glóbem na filmovém festivalu v Cannes, získal 7 nominací na 67. ročníku Oscarů, získal cenu za nejlepší scénář a pokračoval s více než 40 mezinárodními cenami. Dnes je tento klenot kinematografie považován za "kulturně, historicky a esteticky významný" Knihovnou Kongresu Spojených států a také vybrán k uchování v Národním filmovém registru.

Na základě 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5